Boeken die we eerder publiceerden

 

Remedies tegen rugpijn

Testaankoop 2014 – niet meer voorradig

Filip De Keyser & Heidi Van de Keere

Aan de hand van inzichten uit de positievepsychologie, verhalen van ervaringsdeskundigen en opgebouwde expertise reikt dit boek handvatten aan om stap voor stap, na het kantelmoment, een nieuwe en succesvolle route uit te stippelen.

MyBook Mobile App Services

Een klare kijk op reuma

Testaankoop 2014 – niet meer voorradig

Filip De Keyser & Heidi Van de Keere

In dit boek wordt haarfijn uitgelegd in welke gedaanten reuma kan voorkomen. Een vroege diagnose kan de schade immers beperken. Verder wordt duidelijk op welke manier mensen met reuma geholpen kunnen worden: medicijnen, kinesitherapie, chirurgie,…

MyBook Mobile App Services

Mensen met artritis

Lannoo 2011 – niet meer voorradig

Filip De Keyser & Heidi Van de Keere

Het boek ‘Mensen met artritis – het verschil tussen hebben en zijn’ biedt een mix van verhalen, expertises en medische uitleg in mensentaal, inspirerend voor iedereen die zelf of in zijn omgeving met artritis te maken heeft.

MyBook Mobile App Services

Reuma, en dan

Lannoo 2005 – niet meer voorradig

Filip De Keyser & Xavier Janssens

Deze basisgids wijst de patiënt en zijn omgeving de weg naar alle hulpverlening en tegemoetkomingen waarop hij wettelijk recht heeft.

MyBook Marketing

Reuma leren begrijpen

Lannoo 1996 – herwerkte uitgave in 2003 – niet meer voorradig

Filip De Keyser

Een groot deel van onze bevolking wordt rechtstreeks of onrechtstreeks met een of andere vorm van rugpijn, artritis of reuma geconfronteerd. De vraag naar betrouwbare informatie is dus groot. Dit boek wil een klare kijk bieden op de verschillende soorten reuma. Specifieke praktijkvoorbeelden verduidelijken het geheel.